Σάββατο 11 Ιουνίου 2016

Εκδήλωση για Παιδιά από την I.P.A. Δράμας στον Ιππικό Σύλλογο Δοξάτου την Κυριακή 19 Ιουνίου 2016 και ώρες 10 το πρωϊ έως 4 το μεσημέρι

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Αγαπητοί Συνάδελφοι και Φίλοι της I.P.A.,
Η T.Δ. Δράμας (I.P.A) της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, στα πλαίσια των πολιτιστικών της εκδηλώσεων, θα πραγματοποιήσει για 6η συνεχή χρονιά την Κυριακή  19 Ιουνίου 2016 και από ώρες 10:00΄ έως 16:00΄ στον Ιππικό Σύλλογο Δοξάτου (11ο χιλ. Ε.Ο. Δράμας-Καβάλας), μια ξεχωριστή εκδήλωση για παιδιά, όλων των ηλικιών, για τα μέλη και τους φίλους της ένωσής μας.

Τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά διάφορα άλογα, να κάνουν ιππασία, αλλά και να φωτογραφηθούν με αυτά, ενώ από τον υπεύθυνο του συλλόγου θα γίνει ενημέρωση για τη ζωή και τις συνήθειες του αλόγου.

Επίσης, για τους μικρούς μας φίλους θα υπάρχουν και πολλές άλλες ευχάριστες εκπλήξεις, όπως βόλτα με παραδοσιακό κάρο , παραδοσιακό πετάλωμα αλόγου , αναπαράσταση παραδοσιακών γεωργικών εργασιών (όργωμα, σπορά, θερισμός) , επίδειξη πολεμικών τεχνών (tae kwo do, παγκράτιο, πυγμαχία) , γνωριμία με περιπολικά οχήματα , διδασκαλία ποδοσφαιρικών δεξιοτήτων , διάφορες αθλοπαιδιές (τσουβαλοδρομίες, διελκυστίνδα), κουκλοθέατρο , παραδοσιακοί χοροί , καθώς επίσης χειροτεχνίες και ζωγραφική στη φύση.

Όλες οι παραπάνω δραστηριότητες προσφέρονται ΔΩΡΕΑΝ και θα υποστηρίζονται από επαγγελματίες του είδους, γυμναστές, κλπ, με τη βοήθεια των εθελοντών της ένωσής μας.

Απαραίτητη η συνοδεία τουλάχιστον ενός εκ των δύο γονέων.  

Το Δ.Σ. της I.P.A. Δράμας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει για την ουσιαστική συμβολή τους, όλους τους παρακάτω φορείς και συλλόγους:

1. Το Δήμο Δοξάτου
2. Τη Διεύθυνση Αστυνομίας Δράμας
3. Τον Ιππικό Σύλλογο Δοξάτου
4. Το Κέντρο Ημέρας Δράμας «Πολυδεύκης» της Ε.Ψ.Υ.Κ.Α.
5. Το Φιλανθρωπικό Σωματείο Χωριστής «Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων»
6. Το «Χαμόγελο του Παιδιού»
7. Τον Αθλητικό Σύλλογο «Μαχητές Δράμας»
8. Τον Γ.Σ. Δόξα Δράμας.

SERVO PER AMIKECO
(Υπηρετώ δια της Φιλίας)
Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος
ΣΚΑΡΛΙΟΣ Μηνάς
Ο Γεν. Γραμματέας
ΣΑΠΑΝΙΔΗΣ Παναγιώτης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου