ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ

Αγαπητοί Συνάδελφοι,
Αγαπητοί Φίλοι και Φίλες της I.P.A.,
    Η Τοπική Διοίκηση Δράμας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών σας καλωσορίζει στη νέα της ιστοσελίδα.   Μία σύγχρονη και λειτουργική ιστοσελίδα όπου θα έχετε τη δυνατότητα να ενημερώνεστε για τα νέα της I.P.A. σε τοπικό και πανελλαδικό επίπεδο, για τις τρέχουσες δράσεις και εκδρομές μας, για τους ξενώνες φιλοξενίας σε Ελλάδα και Εξωτερικό, για τα αστυνομικά νέα του νομού μας, αλλά και τις εξελίξεις σε ότι αφορά το νέο επαγγελματικό ταμείο ΤΕΑΕΤΔΕΑΠΛ.
   Ακόμη θα υπάρχει πλούσιο φωτογραφικό υλικό από παλαιότερες εκδηλώσεις της Τ.Δ. Δράμας, καθώς επίσης και χρήσιμες πληροφορίες για τα αξιοθέατα και τις ομορφιές του Νομού Δράμας.
   Ευελπιστούμε η νέα μας ιστοσελίδα να αποτελέσει ένα μέσο επικοινωνίας με τα μέλη μας, όλους τους συναδέλφους, αλλά και του φίλους επισκέπτες.
   Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς τόσο τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, όσο και όλα τα μέλη της Τ.Δ. Δράμας για τη συμμετοχή τους στις διάφορες κοινωνικές, πολιτιστικές και αθλητικές εκδηλώσεις και γενικά για την εμπιστοσύνη που δείχνετε στην ένωσή μας , που μοναδικό σκοπό έχει την ανάδειξη του ανθρώπινου προσώπου του σύγχρονου Έλληνα αστυνομικού και κατ’ επέκταση τη βελτίωση των σχέσεως αστυνομίας – πολιτών.
                                                                              
                               Με εκτίμηση
                            Ο Πρόεδρος                           
                                                     
 ΣΚΑΡΛΙΟΣ Μηνάς