ΑΓΩΝΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΡΑΜΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΚΑΟΔ - ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ / Τ.Δ. ΔΡΑΜΑΣ (I.P.A.)


ΟΜΑΔΑ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ/Τ.Δ. ΔΡΑΜΑΣ (I.P.A.)

ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΩΝ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΚΑΟΔ & I.P.A. DRAMA


ΟΜΑΔΑ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΚΑΟΔ

Δ/ΝΤΗΣ & ΥΠΟΔ/ΝΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΡΑΜΑΣ - ΠΡΟΕΔΡΟΙ - ΑΡΧΗΓΟΙ ΟΜΑΔΩΝ 

ΠΡΟΕΔΡΟΙ - ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ - ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΑΓΩΝΑ

ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΚΑΟΔ (ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Α.) & I.P.A. ΔΡΑΜΑΣ (ΣΚΑΡΛΙΟΣ Μ.)


ΠΑΓΚΟΣ ΟΜΑΔΑΣ Τ.Δ. ΔΡΑΜΑΣ (I.P.A.)

ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ Τ.Δ.ΔΡΑΜΑΣ (ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗ Π.)


                                                                                                  Δράμα, 17 Απριλίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ
«Αγώνας Μπάσκετ Ανθρωπιάς και Αλληλεγγύης για τη στήριξη του Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Δήμου Δράμας»

Το Σάββατο του Λαζάρου 12 Απριλίου 2014 και ώρα 18:30΄, πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο Κραχτίδη με την παρουσία πλήθος κόσμου που ξεπερνούσε τους 400 φιλάθλους ένας αγώνας «Ανθρωπιάς και Αλληλεγγύης» μεταξύ των ομάδων: Παλαίμαχοι ΚΑΟΔ και Διεθνής Ένωση Αστυνομικών Δράμας (I.P.A), τα έσοδα του οποίου δόθηκαν αποκλειστικά για τη στήριξη των άπορων συμπολιτών μας και για δράσεις προληπτικής ιατρικής.  
  
ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
Διαιτητές του Αγώνα:
1)  ΜΠΑΚΑΛΗΣ Παναγιώτης (Διεθνής και Κομισάριος της FIBA)
2)  ΞΕΝΙΚΑΚΗΣ Κων/νος (Α1 Εθνική)
3)  ΜΠΗΤΗΣ Δημήτριος (Α1 Εθνική)
Ευχαριστούμε Θερμά τους τρεις Δραμινούς διαιτητές, διακεκριμένους στο χώρο τους, για την ουσιαστική συμβολή τους (συμμετείχαν αφιλοκερδώς) στην πραγματοποίηση του αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα.
  Για την ιστορία τον αγώνα κέρδισαν οι Παλαίμαχοι του ΚΑΟΔ με τελικό αποτέλεσμα 61-53.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΚΑΟ ΔΡΑΜΑΣ
1)  ΑΜΠΕΡΙΑΔΗΣ Σάββας              9) ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Κυριάκος
2)  ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ Κυριάκος              10) ΠΑΣΤΙΡΜΑΤΖΗΣ Μάκης
3)  ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ Νίκος               11) ΠΕΤΡΙΔΗΣ Παναγιώτης
4)  ΓΚΙΟΥΣΕΛΗΣ Στέλιος              12) ΣΕΝΤΑΣ Δημήτρης
5)  ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ Στέφανος        13) ΤΑΧΥΡΙΔΗΣ Βασίλης  
6)  ΚΑΡΑΤΖΑΣ Χρήστος                14) ΤΑΧΥΡΙΔΗΣ Δημήτρης
7)  ΚΕΡΑΜΙΤΣΟΠΟΥΛΟΣ Στάθης  15) ΧΑΡΙΣΚΟΣ Χρήστος
8)  ΜΠΕΣΣΑΣ Θεόδωρος            
   
Προπονητής: ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ Κων/νος.

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΔΡΑΜΑΣ (I.P.A.)
1)  ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ Γρηγόρης          8) ΝΑΛΜΠΑΝΤΗΣ Κων/νος
2)  ΚΑΛΟΓΙΑΝΤΣΙΔΗΣ Ηλίας          9) ΝΤΕΛΗΓΙΑΝΝΗΣ Πέτρος  
3)  ΚΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ Πασχάλης        10) ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Γεώργιος
4)  ΚΟΥΝΙΟΣ Ιωάννης                  11) ΣΤΡΑΤΗΡΟΣ Ιωάννης
5)  ΛΑΚΚΟΒΙΚΙΩΤΗΣ Κων/νος      12) ΤΣΟΛΑΚΙΔΗΣ Γερμανός
6)  ΛΑΜΠΡΙΔΗΣ Παναγιώτης         13) ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ Αλέξανδρος
7)  ΜΑΛΑΝΔΡΗΣ Γεώργιος

Προπονητής: ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ Παύλος

    Η Τ.Δ. Δράμας (I.P.A) της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών είναι από τα ιδρυτικά μέλη του Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Δήμου Δράμας, το οποίο δημιουργήθηκε το έτος 2013 και στο οποίο συμμετέχουν 45 Φορείς και Σύλλογοι της πόλης μας.
   Σκοπός του Δικτύου είναι να προσφέρει έμπρακτη κοινωνική αλληλεγγύη σε πολίτες που πλήττονται ιδιαίτερα από την οικονομική κρίση.  
   Βασίζεται στην Εθελοντική Δράση των Μελών των Συλλόγων των Φορέων και των Σωματείων που συμμετέχουν στο δίκτυο.
   Τα έσοδα του Δικτύου πηγαίνουν αποκλειστικά σε άπορους συμπολίτες μας:
α) Για την κάλυψη βασικών καταναλωτικών αναγκών και αναγκών σίτισης
β) Για την παροχή πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας και δωρεάν φαρμακευτικών σκευασμάτων και
γ) Για δράσεις προληπτικής ιατρικής.

   Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Δράμας κ. ΧΑΡΑΚΙΔΗΣ Κυριάκος, ο Αντιδήμαρχος Δράμας κ. ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ Παύλος ,  ο Δήμαρχος Νευροκοπίου κ. ΜΑΥΡΙΔΗΣ Μελέτης, ο Διευθυντής της Αστυνομικής Δ/νσης Δράμας κ. ΚΑΪΠΑΚΗΣ Γεώργιος, ο Αστυν. Υπος/ντής ΣΕΡΤΗΣ Αθανάσιος, οι Πρόεδροι Σωματείων και Συλλόγων του Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης, ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης Αξ/κών Ανατ. Μακεδονίας & Θράκης κ. ΠΑΠΑΘΕΜΕΛΗΣ Άγγελος, ο εκπρόσωπος του Σωματείου Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν.Δράμας κ. ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ Αλέξανδρος, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυν. Υπαλ. Συνοριακής Φύλαξης Ν.Δράμας κ. ΜΟΥΣΤΑΚΙΔΗΣ Ισαάκ, οι ιδιοκτήτες του ΚΑΟΔ  κ. ΠΟΖΑΝΤΖΙΔΗΣ Βασίλης και ΤΣΑΤΣΑΡΛΗΣ Βασίλης, καθώς και ο Πρόεδρος της ομάδας κ. ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Αριστείδης.   

    Στα πλαίσια της εκδήλωσης έγινε ανταλλαγή αναμνηστικών μεταξύ του Προέδρου του ΚΑΟ Δράμας ΙΩΑΝΝΙΔΗ Αριστείδη και του Προέδρου της Τ.Δ. Δράμας (I.P.A.) ΣΚΑΡΛΙΟΥ Μηνά, ο οποίος με την ιδιότητα και του Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Δράμας, ευχαρίστησε τους ανθρώπους του ΚΑΟΔ για τη συνολική προσφορά τους στον αθλητισμό της πόλης μας, ενώ τόνισε και την άριστη συνεργασία που υπάρχει μεταξύ της Αστυν. Δ/νσης Δράμας και της διοίκησης του ΚΑΟΔ τα τρία τελευταία χρόνια κατά την παρουσία της ομάδας στην Α1 Εθνική Basket League ΟΠΑΠ, συμβάλλοντας καθοριστικά ώστε να τιμηθεί η δραμινή ομάδα από τη διοργανώτρια αρχή (ΕΣΑΚΕ) με το βραβείο «ΗΘΟΥΣ» τις αγωνιστικές περιόδου 2011-2012 και 2012-2013.

   Το Δ.Σ. της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (I.P.A.) Δράμας ευχαριστεί θερμά τον χορηγό της ομάδας μας ιδιοκτήτη της εταιρείας Ξηρών Καρπών ΄΄ΗΛΙΟΣ΄΄ κ. ΓΚΑΡΕΛΑ Κων/νο, καθώς επίσης όλους τους συναδέλφους που συμμετείχαν στον αγώνα ως παίκτες, αλλά κι ως φίλαθλοι, αποδεικνύοντας έμπρακτα για μια ακόμη φορά τη διάθεσή μας για προσφορά προς το συνάνθρωπο και ιδιαίτερα στις ευαίσθητα κοινωνικά ομάδες, όπως είναι οι άποροι και τα παιδιά.
   Επίσης, ευχαριστούμε όλους τους παλαίμαχους παίκτες του ΚΑΟΔ και ιδιαίτερα τον διακριθέντα παίκτη - Αντιδήμαρχο Δράμας, αρμόδιο για κοινωνικά θέματα κ. ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ Κυριάκο για την ουσιαστική συμβολή του στην πραγματοποίηση της ως άνω εκδήλωσης φιλανθρωπικού χαρακτήρα. 

SERVO PER AMIKECO
(Υπηρετώ δια της φιλίας)
                                Για το Δ.Σ.
    Ο Πρόεδρος                                       Η Γεν. Γραμματέας   
                             ΣΚΑΡΛΙΟΣ Μηνάς                                   ΕΓΓΛΕΖΟΥ Μαρία


ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ Τ.Δ. ΔΡΑΜΑΣ ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 5Χ5 ΠΟΖΑΡΕΒΑΤΣ ΣΕΡΒΙΑΣ 2010

1ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΙΑ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ''ΑΝΔΡΙΤΣΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟ''

ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΗ 1ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ

ΤΕΛΙΚΟΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ Ο.Π.Κ.Ε. - Τ.Α. ΔΡΑΜΑΣ 

1η ΘΕΣΗ ΟΜΑΔΑ Ο.Π.Κ.Ε. Α.Δ. ΔΡΑΜΑΣ
                     

                                                                                                  Δράμα, 17 Δεκεμβρίου 2013
                                                                       
                                                             
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


«Εκδρομή Τ.Δ. Θεσ/νίκης (I.P.A.) στην Ονειρούπολη Δράμας –
Φιλικός αγώνας Μπάσκετ στο γήπεδο ΚΡΑΧΤΙΔΗ»

     Το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013 αντιπροσωπεία της Τ.Δ. Δράμας (I.P.A.), αποτελούμενη από τον Πρόεδρο κ. ΣΚΑΡΛΙΟ Μηνά, τον Α΄ Αντιπρόεδρο κ. ΚΑΛΤΣΑ Αθανάσιο, τον             Γ΄ Αντιπρόεδρο κ. ΒΟΥΛΤΣΙΟ Ιωάννη, τον Ταμία κ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗ Παύλο και την υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων κα. ΕΓΓΛΕΖΟΥ Μαρία, υποδέχτηκε με μεγάλη χαρά στην πρωτεύουσα των Χριστουγέννων, όπως δικαιολογημένα έχει χαρακτηριστεί η πόλη της Δράμας                  (9ος προορισμός σε όλη την Ευρώπη), σαράντα (40) συναδέλφους με τις οικογένειές τους, μέλη της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Θεσ/νίκης.   
       Μοναδικές στιγμές ζήσανε μικροί και μεγάλοι φίλοι της Τ.Δ. Θες/νίκης (I.P.A.), καθώς είχανε την ευκαιρία να περιηγηθούν στο χώρο της «Ονειρούπολης» , να δουν από κοντά και να φωτογραφηθούν με τον αγαπημένο τους Αϊ Βασίλη, ο οποίος τους μοίρασε δώρα και γλυκά. Επίσης, απόλαυσαν τις πολλές και διαφορετικές δράσεις και εκδηλώσεις οι οποίες προσφέρονται στους επισκέπτες εντελώς Δωρεάν, ενώ έκαναν βόλτα με το τρένο στο κέντρο της πόλης. Παράλληλα, στον ίδιο χώρο, αλλά και λίγο πιο δίπλα, στην Πλατεία Ελευθερίας, οι μικροί φίλοι είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν με τα παιχνίδια του Λούνα Παρκ, όπως καρουζέλ, μπαλαρίνα, ρόδα, ταψί, καρφί, συγκρουόμενα, πατινάζ στον πάγο, κλπ.
    Στα πλαίσια της ως άνω επίσκεψης και περί ώρα 17:00΄ της ιδίας ημέρας, δόθηκε αγώνας φιλίας στο κλειστό Α.Π.Κ. Κραχτίδη Δράμας, μεταξύ των ομάδων μπάσκετ της  Ι.P.A. Δράμας και της Ι.P.A. Θεσ/νίκης, με μοναδικό σκοπό τη σύσφιξη των σχέσεων και την ανάπτυξη πνεύματος συναδελφικής αλληλεγγύης, παρουσία εκατό (100) περίπου συναδέλφων και μελών των οικογενειών τους, οι οποίοι χειροκρότησαν τις προσπάθειες των αθλητών συναδέλφων και ανταμείφθηκαν από το όμορφο θέαμα που προσέφεραν.
    Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Αν. Δ/ντής της Α.Δ. Δράμας Α/Υ΄ κ. ΣΕΡΤΗΣ Αθανάσιος, ο Ταμίας του Εθνικού Τμήματος της Δ.Ε.Α. κ. ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Βασίλης, ο Υπεύθυνος Δημ. Σχέσεων της Τ.Δ. Θεσ/νίκης κ. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΗΣ Χριστόδουλος, ο Γεν. Γραμματέας της Τ.Δ. Καβάλας κ. ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Θεμιστοκλής, ο Διοικητής του Α.Τ. Δράμας και Πρόεδρος της Τ.Δ. Δράμας κ. ΣΚΑΡΛΙΟΣ Μηνάς και αρκετοί συνάδελφοι.   Το σκορ του αγώνα δεν έχει καμιά σημασία, ωστόσο για την ιστορία νικήτρια ήταν η ομάδα της Τ.Δ. Θεσ/νίκης. Ευχαριστούμε θερμά τον Δήμο Δράμας για τη διάθεση του κλειστού Α.Π.Κ. Κραχτίδη και την πραγματοποίηση της αθλητικής αυτής εκδήλωσης.

    Στα πλαίσια της αθλητικής συνάντησης και πριν από την έναρξη του αγώνα, κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή, ως ελάχιστος φόρος τιμής στον αδικοχαμένο συνάδελφό μας Υπαρχιφύλακα ΚΩΣΤΕΝΗ Ηλία, ετών 43, πατέρα ενός ανήλικου τέκνου, που υπηρετούσε στο Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Πρεσπών Φλώρινας και ο οποίος ευρισκόμενος σε διατεταγμένη Υπηρεσία τραυματίστηκε θανάσιμα την 8-12-2013 από πυρά αδίστακτων Αλβανών κακοποιών σε ορεινή περιοχή στο Βροντερό Φλώρινας στις Μικρές Πρέσπες.
    Αμέσως μετά τον αγώνα βγήκαμε αναμνηστική φωτογραφία στο σύμβολο κατατεθέν πλέον της πόλης μας, το μπρούτζινο Άγαλμα της Νίκης, τα αποκαλυπτήρια του οποίου έγιναν φέτος ανήμερα της Εθνικής Επετείου, για τον εορτασμό της επετείου των 100 χρόνων από την απελευθέρωση της Δράμας.
     Είμαστε στη διάθεση όσων Τοπικών Διοικήσεων ανά τη Χώρα επιθυμούν να ενημερωθούν για τις δράσεις και τις εκδηλώσεις της Ονειρούπολης, οι οποίες θα πρέπει να σημειώσουμε ότι κορυφώνονται τις επόμενες ημέρες των Εορτών των Χριστουγέννων και του νέου Έτους, μέχρι και τα Θεοφάνεια. Σας περιμένουμε στην ωραιότερη πόλη των Χριστουγέννων. Ελάτε και εσείς να ζήσετε το δικό σας παραμύθι.
                   
SERVO PER AMIKECO
(Υπηρετώ δια της Φιλίας)
                                                                       Για το Δ.Σ.
                                                                                                                                   
                                                                  Ο  Π ρ ό ε δ ρ ο ς  
                                                               ΣΚΑΡΛΙΟΣ Μηνάς                    


ΟΜΑΔΑ ΜΠΑΣΚΕΤ Τ.Δ. ΔΡΑΜΑΣ (I.P.A.)

                                     ΟΜΑΔΑ ΜΠΑΣΚΕΤ Τ.Δ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ (I.P.A.)


ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΗ ΑΓΑΛΜΑ ΝΙΚΗΣ ΔΡΑΜΑΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΩΝ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Τ.Δ. ΔΡΑΜΑΣ - ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ Τ.Δ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ ΟΜΑΔΩΝ    2ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου Αστυνομικών ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΥΡΙΔΗΣ        
                                                                                  Δράμα , 8 Οκτωβρίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ
 Στα πλαίσια των αθλητικών της εκδηλώσεων η Τ.Δ. Δράμας (I.P.A.) της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών πραγματοποίησε για δεύτερη συνεχή χρονιά με απόλυτη επιτυχία, το απόγευμα του Σαββάτου 5 Οκτωβρίου 2013 ΄΄Τουρνουά Ποδοσφαίρου 7Χ7 Αστυνομικών΄΄, στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Παναδραμαϊκού στο Μυλοπόταμο Δράμας, με τη συμμετοχή δώδεκα (12) ομάδων από όλες τις Υπηρεσίες της Α.Δ. Δράμας, καθώς και τους Απόστρατους Αστυνομικούς του Νομού, προς Τιμήν του αξέχαστου και αγαπητού συναδέλφου μας «ΒΑΣΙΛΗ ΛΥΡΙΔΗ».

Για την ιστορία τις τρεις πρώτες θέσεις του τουρνουά κατέλαβαν οι ομάδες:  1) Α.Τ. Δράμας, 2) Τ.Α. Δράμας και 3) ΤΣΦ Κ.Νευροκοπίου, ενώ στον μεγάλο τελικό που έγινε μεταξύ των ομάδων Α.Τ. Δράμας και Τ.Α. Δράμας, νικήτρια ήταν η ομάδα του Α.Τ. Δράμας που επικράτησε με σκορ 3-1

    Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Βουλευτής Δράμας και Επίτιμος Πρόεδρος της Π.Ο.ΑΣ.Υ. κ. ΚΥΡΙΑΖΙΔΗΣ Δημήτρης, ο Διευθυντής της Αστυνομικής Δ/νσης Δράμας Α/Δ΄ ΚΑΪΠΑΚΗΣ Γεώργιος, ο Α/Υ΄ ΣΕΡΤΗΣ Αθανάσιος, οι Διοικητές όλων των Υπηρεσιών της Α.Δ. Δράμας, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αξ/κών Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης   Α/Α΄ ΔΡΑΓΟΥΔΑΚΗΣ Αναστάσιος, ο Πρόεδρος του Σωματείου Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν.Δράμας κ. ΠΙΤΣΙΚΟΓΛΟΥ Απόστολος, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Συνοριακής Φύλαξης Ν.Δράμας κ. ΜΟΥΣΤΑΚΙΔΗΣ Ισαάκ, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αποστράτων Αστυνομικών Ν.Δράμας κ. ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ Βασίλης, ο Επίτιμος Πρόεδρος του Συνδέσμου Αποστράτων κ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Βασίλειος, καθώς επίσης ο γιος του Βασίλη ΛΥΡΙΔΗ, ο οποίος αγωνίστηκε με την ομάδα της ΟΠΚΕ και στον οποίο δόθηκε αναμνηστική πλακέτα από τον Πρόεδρο της Τ.Δ. Δράμας (I.P.A.) κ. ΣΚΑΡΛΙΟ Μηνά.  
   
   Το Δ.Σ. της Τοπικής Διοίκησης Δράμας (I.P.A.) ευχαριστεί θερμά όλους τους συναδέλφους που αγωνίστηκαν στο τουρνουά αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά το πνεύμα συναδελφικής αλληλεγγύης, καθώς και όσους συναδέλφους και φίλους μας τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση. Επίσης, ευχαριστούμε τους ανθρώπους του Πανδραμαϊκου για τη διάθεση του χώρου και την άριστη φιλοξενεία στο πιο σύγχρονο προπονητικό κέντρο του Νομού, καθώς και το Εθνικό Τμήμα της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών για την ουσιαστική συμβολή του στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης.
 

1ος Νικιτής Τουρνουά - Ομάδα Α.Τ. Δράμας

1ος Νικιτής Τουρνουά - Ομάδα Α.Τ. Δράμας


2η Θέση Τουρνουά - Ομάδα Τ.Α. Δράμας


2η Θέση Τουρνουά - Ομάδα Τ.Α. Δράμας