Σάββατο 19 Μαρτίου 2016

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΡΑΜΙΝΟΥΣ ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΔΡΑΜΑΣ / ΤΜΗΜΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ , ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ 28 ΜΑΡΤΙΟΥ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

10ήμερο Εθελοντικής Αιμοδοσίας
«Δίνω Αίμα… Δίνω Ζωή...»

  Καλούμε όλους τους Συμπολίτες μας (18-60 ετών), τους αθλητικούς-πολιτιστικούς Συλλόγους και τους Φορείς του Νομού μας, να συμμετέχουν στο 10ήμερο «Εθελοντικής Αιμοδοσίας» που διοργανώνουν από κοινού, η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών I.P.A. Δράμας, o Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Ν.Δράμας, το Εθελοντικό Σωματείο «ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ» Πρωτοβουλία Δραμινών και ο Α.Ο.Μ.Π. «Μαχητές Δράμας», με μοναδικό σκοπό την ενίσχυση με φιάλες αίματος του Τμήματος Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Δράμας, ώστε να μπορεί να διατίθεται άμεσα σε οποιονδήποτε συμπολίτη μας που το έχει ανάγκη και ιδιαίτερα σε ευπαθείς ομάδες, όπως π.χ. καρκινοπαθείς, νεφροπαθείς, διαβητικούς, άτομα με μεσογειακή αναιμία, που πάσχουν από καρδιαγγειακά νοσήματα, υπέρταση, αρρυθμίες, αυτοάνοσα νοσήματα, αλλά και σε παθόντες από τροχαία ατυχήματα.

Δευτέρα 28 Μαρτίου έως Παρασκευή 8 Απριλίου 2016, ενώνουμε τις δυνάμεις μας και συμμετέχουμε στην Εθελοντική Αιμοδοσία, που θα γίνεται καθημερινά στο Τμήμα Αιμοδοσίας του Γ.Ν. Δράμας (τηλ. 25213 50331), από ώρες 8 π.μ. έως 1 μ.μ.

     Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι με μια μόνο φιάλη αίμα σώζει κανείς 3 ζωές.
     Γίνε και συ Εθελοντής Αιμοδότης Τώρα. Γνώρισε τα οφέλη της Αιμοδοσίας.

Για οποιαδήποτε πληροφορία:  

Πρόεδρος ΣΚΑΡΛΙΟΣ Μηνάς 
Τηλ. 2521022242 & 6940435383


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου