Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2015

4o ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ''ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΥΡΙΔΗΣ''

... ... ... ...























ΑΠΟΝΟΜΗ ΜΕΤΑΛΙΩΝ ΣΤΗ ΦΙΝΑΛΙΣΤ ΤΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΜΗΜΑ ΤΡΟΧΑΙΑΣ
ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ Ε.Π.Σ. Ν.ΔΡΑΜΑΣ κ. ΧΑΤΖΗΣΑΡΟΓΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟ

ΔΕΥΤΕΡΑΘΛΗΤΡΙΑ ΤΟΥΡΝΟΥΑ - ΤΜΗΜΑ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΔΡΑΜΑΣ

ΑΠΟΝΟΜΗ ΜΕΤΑΛΙΩΝ ΣΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ Π.ΚΕ.Κ.Α. ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ

ΑΠΟΝΟΜΗ ΚΥΠΕΛΟΥ ΣΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ Π.ΚΕ.Κ.Α. ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ
ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΔΡΑΜΑΣ κ. ΚΑΪΠΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΟ

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ''ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΥΡΙΔΗΣ'' 2015
ΟΜΑΔΑ Π.ΚΕ.Κ.Α. ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ

ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ''ΒΑΣΙΛΗ ΛΥΡΙΔΗ'' 15-10-2015

                                                                                          
                                                                                            Δράμα, 19 Οκτωβρίου 2015 
                                                          ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

                              «4ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου Αστυνομικών ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΥΡΙΔΗΣ» 
     Στα πλαίσια του φετινού εορτασμού των 50χρόνων από την ίδρυση του Ελληνικού Τμήματος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών , η Τ.Δ. Δράμας (I.P.A.) πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία το πρωϊ του Σαββάτου 17 Οκτωβρίου 2015, στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Ε.Π.Σ. Δράμας στο Νικοτσάρα Δράμας, το 4ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου Αστυνομικών, με τη συμμετοχή έντεκα (11) ομάδων από όλες τις Αστυνομικές Υπηρεσίες του Νομού Δράμας, καθώς επίσης την Πυροσβεστική Υπηρεσία Δράμας και την ομάδα Αποστράτων Αστυνομικών Ν.Δράμας προς Τιμήν του αξέχαστου και αγαπητού συναδέλφου μας «ΒΑΣΙΛΗ ΛΥΡΙΔΗ».
    Για την ιστορία ο τελικός έγινε μεταξύ των ομάδων Π.ΚΕ.Κ.Α. Παρανεστίου - Τ.Τ. Δράμας, με νικήτρια την ομάδα του Παρανεστίου με σκορ 3-0.
    Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αστυνομικός Διευθυντής Δράμας Α/Δ΄ ΚΑΪΠΑΚΗΣ Γεώργιος, ο Α/Υ΄ ΣΕΡΤΗΣ Αθανάσιος, οι Διοικητές όλων των Υπηρεσιών της Δ.Α Δράμας, ο Διοικητής της Π.Υ. Δράμας Πύραρχος ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ Μάριος, ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Ν.Δράμας κ. ΧΑΤΖΗΣΑΡΟΓΛΟΥ Γεώργιος, ο Αντιδήμαρχος Δράμας κ. ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ Αναστάσιος, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αξ/κών Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης Α/Α΄ ΔΡΑΓΟΥΔΑΚΗΣ Αναστάσιος, ο Πρόεδρος του Σωματείου Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν.Δράμας κ. ΠΙΤΣΙΚΟΓΛΟΥ Απόστολος, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Συνοριακής Φύλαξης Ν.Δράμας κ. ΜΟΥΣΤΑΚΙΔΗΣ Ισαάκ, Αντιπροσωπεία της Τ.Δ. Αλεξανδρούπολης (I.P.A), καθώς επίσης ο αδερφός και ο γιος του Βασίλη ΛΥΡΙΔΗ, ο οποίος αγωνίστηκε με την ομάδα της Τροχαίας.
    Το Δ.Σ. της Τοπικής Διοίκησης Δράμας (I.P.A.) ευχαριστεί θερμά όλους τους συναδέλφους που αγωνίστηκαν στο τουρνουά και τίμησαν μ’ αυτόν τον τρόπο τον αγαπητό μας συνάδελφο Βασίλη Λυρίδη, καθώς και όλους όσους με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση. Η IPA Δράμας ευχαριστεί επίσης τον Πρόεδρο της Ε.Π.Σ. Δράμας κ. Χ΄΄ΣΑΡΟΓΛΟΥ Γεώργιο, την Επιτροπή Διαιτησίας, την Υγειονομική Επιτροπή και την Επιτροπή του αθλητικού κέντρου της Ε.Π.Σ. Δράμας για τη διάθεση κατάλληλου προσωπικού και τεχνικών μέσων, καθώς επίσης τον Αρχ/κα ΧΑΤΖΗΔΙΑΚΟ Κων/νο του Τ.Τ. Δράμας και τους απόστρατους αστυνομικούς ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟ Αθανάσιο και ΝΑΤΣΗ Γεώργιο, για την ουσιαστική συμβολή τους στη διοργάνωση του τουρνουά.
    Τέλος, να ευχαριστήσουμε για την ευγενική χορηγία τις εταιρείες ΙΣΑΑΚΙΔΗΣ ΑΒΕΕ εμπόριο καυσόξυλων, οικοδομικής ξυλείας-Pellet στο Καλαμπάκι Δράμας, Μάρμαρα-Γρανίτες ΠΑΥΛΙΔΗΣ Α.Ε., το Κτήμα Κώστα ΛΑΖΑΡΙΔΗ, Super Market ΓΟΥΝΤΣΙΔΗΣ Α.Ε., την εταιρεία «ΕΚΤΥΠΩΣΗ» ΤΣΑΝΗΣ Ηλίας, CATERING ΝΟΥΣΔΙΛΗΣ , την επιχείρηση ΖΟΥΡΛΑΝΤΩΝΗ Ανέστη για την ηχητική κάλυψη, καθώς επίσης τον χορηγό επικοινωνίας μας Ραδιόφωνο και Τηλεόραση STAR Βορείου Ελλάδος.

SERVO PER AMIKECO 
(Υπηρετώ δια της φιλίας)
 Για το Δ.Σ.
 Ο Πρόεδρος 

 ΣΚΑΡΛΙΟΣ Μηνάς