Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016

ΜΕ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΓΙΝΕ ΑΗ ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΙ ΧΑΡΙΣΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΣΟΥ ΞΕΚΙΝΑ ΤΟ 1ο SANTA RUN DRAMA , ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016 ΚΑΙ ΩΡΑ 17:30΄ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗΣ. Η I.P.A. ΔΡΑΜΑΣ ΚΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΝΕΟΠΛΑΣΜΑΤΙΚΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ''ΛΑΜΨΗ'' ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ''ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΩΝ ΔΡΑΜΑΣ''.


Δείτε τη διαδρομή του 1ου Santa Run Drama που θα γίνει την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου και ώρα 17:30.
Ελάτε μαζί μας να πλημμυρίσουμε την πόλη με χαμόγελα, τραγούδια και φωνές δίνοντας ένα πνεύμα αισιοδοξίας και στήριξης στους Συλλόγους "Λάμψη" και "Καρκινοπαθών Δράμας" σε αυτές της γιορτινές ημέρες που όλοι το έχουν ανάγκη. Ετοιμαστείτε λοιπόν και ακολουθήστε την πορεία που κρύβει πολλές εκπλήξεις στην διάρκεια αλλά και στον τερματισμό με το μεγάλο party που έχουμε ετοιμάσει για όλο τον κόσμο!
Διανύοντας μια πορεία 1600 μέτρων μέσα στην πόλη της Δράμας, μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν, να χορέψουν, να τραγουδήσουν αλλά και να "ανεφοδιαστούν" στις διάφορες στάσεις που υπάρχουν στην πορεία με δωρεάν Johnnies' Beer και για τους μικρούς μας φίλους με Κακάο ΝΕΟΓΑΛ!!!

Πληροφορίες / Εγγραφές: www.santarundrama.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου