Κυριακή, 17 Ιανουαρίου 2016

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟ ΔΡΑΜΑΣ ΣΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΡΟΥΧΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ«Παράδοση ρούχων για τα παιδιά των προσφύγων
 από το Ειδικό Σχολείο Δράμας»

    Τη Διεύθυνση Αστυνομίας Δράμας επισκέφθηκαν , ενόψει των Αγίων Ημερών των Χριστουγέννων, δεκαέξι (16) μαθητές ΑμεΑ με τους συνοδούς δασκάλους από το Ειδικό Σχολείο Δράμας, προκειμένου να παραδώσουν ρούχα και υποδήματα για τα παιδιά των προσφύγων, ανταποκρινόμενοι στην πανελλαδική προσπάθεια του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας που βρισκότανε σε εξέλιξη.       
     Τα ανωτέρω άτομα υποδέχτηκε στο Μουσειακό Εκθετήριο της Δ/νσης Αστυνομίας Δράμας, εκ μέρους του Αστυνομικού Διευθυντή Δράμας, ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Δράμας και Πρόεδρος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών I.P.A. Δράμας κ. ΣΚΑΡΛΙΟΣ Μηνάς, ο οποίος αφού ευχαρίστησε τους δασκάλους και συνοδούς του Ειδικού Σχολείου, αλλά και το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων για την ευαισθητοποίησή τους, αλλά και την πρωτοβουλία τους αυτή , μοίρασε σε όλα τα παιδιά καπελάκια με το έμβλημα της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, ενώ τους προσφέρθηκαν χυμοί και γλυκά.  
    Τέλος τα παιδιά είχαν τη χαρά να δουν από κοντά και να φωτογραφηθούν με ένστολους αστυνομικούς από διάφορες Υπηρεσίες και την ομάδα Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.), ενώ με τη βοήθεια αστυνομικών μπήκανε σε περιπολικό όχημα και μίλησαν μέσω ασυρμάτου με το τοπικό κέντρο επιχειρήσεων (100). Πραγματικά η χαρά που δώσαμε στα παιδιά αυτά ήτανε αποτυπωμένη στα πρόσωπά τους , η δε αγάπη που εισπράξαμε εκείνη τη στιγμή απλά δεν περιγράφεται με λόγια. Ευχαριστούμε από καρδιάς τους μαθητές, γονείς και δασκάλους του Ειδικού Σχολείου Δράμας για την ουσιαστική επίσκεψή τους στην Υπηρεσία μας και για τις ξεχωριστές στιγμές που μας χάρισαν. 

SERVO PER AMIKECO
(Υπηρετώ δια της φιλίας)
                            Για το Δ.Σ.
                                                        Ο Πρόεδρος                                                  
   
                                                    ΣΚΑΡΛΙΟΣ Μηνάς             

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου