Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016

ΕΚΔΟΣΗ ΝΕΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ Τ.Δ. ΔΡΑΜΑΣ (I.P.A.) ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 1 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ , ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΩΡΕΣ 10:00 ΕΩΣ 13:00 ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ (Α.Τ. ΔΡΑΜΑΣ - 1ο ΟΡΟΦΟ)



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

«Έκδοση νέου τύπου ταυτότητας για τα μέλη της I.P.A. Δράμας»
Αγαπητοί Συνάδελφοι ,
   Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι για όλα τα μέλη της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών καθιερώθηκε η έκδοση νέου τύπου ταυτότητας μελών I.P.A. (τύπου πιστωτικής κάρτας), η οποία θα ισχύει για δέκα (10) χρόνια. Επειδή η έκδοση των νέων ταυτοτήτων για τα παλιά και νέα μέλη που ξεπερνούν τις 11.000, πραγματοποιείται πανελλαδικά από το Εθνικό Τμήμα της Δ.Ε.Α., από μια συνάδελφο με αυστηρή σειρά προτεραιότητας, γεγονός που σημαίνει αναμονή για μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά και προς αποφυγή οικονομικής επιβάρυνσης των μελών μας με έξοδα φωτογραφιών, αποφασίσαμε ως Δ.Σ. την ομαδική αποστολή αιτήσεων για τα μέλη της Τ.Δ. Δράμας, δίχως την υποβολή σχετικής αίτησης.
  Για το σκοπό αυτό, παρακαλούμε όσα από τα μέλη μας επιθυμούν να λάβουν νέα ταυτότητα μέλους , χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση να προσέλθουν στο γραφείο της I.P.A. Δράμας την Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου κατά τις ώρες 10:00΄ έως 13:00΄ , με πολιτική περιβολή για τη σχετική δήλωση και φωτογράφηση.

SERVO PER AMIKECO
(Υπηρετώ δια της Φιλίας)
                                Για το Δ.Σ. 
                              Ο Πρόεδρος                                                 Ο Γεν. Γραμματέας


            ΣΚΑΡΛΙΟΣ Μηνάς                                     ΣΑΠΑΝΙΔΗΣ Παναγιώτης




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου