Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΑΘΛΗΤΩΝ Τ.Δ. ΔΡΑΜΑΣ ΣΕ ΔΙΕΘΝΗ ΑΓΩΝΑ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗΣ

                                                                             


                                   
                                                                                                                  Δράμα, 23 Ιουνίου 2015  
                                                                                          
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
«Συμμετοχή αθλητών μελών Τ.Δ. Δράμας σε Διεθνή αγώνα σκοποβολής»

    Ο Σκοπευτικός Σύλλογος Δράμας συμμετείχε με πέντε (5) αθλητές αστυνομικούς, μέλη της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών/Τ.Δ. Δράμας, στον Πανελλήνιο Αγώνα Πρακτικής Σκοποβολής IPSC LEVEL 3, με Διεθνή χαρακτήρα, που διοργανώθηκε από 12 έως 14 Ιουνίου 2015 στο Πέραμα Ιωαννίνων, υπό την αιγίδα της Σκοπευτικής Ομοσπονδίας Ελλάδος.
    Στους αγώνες συμμετείχαν πάνω από 250 αθλητές από επτά (7) χώρες, μεταξύ των οποίων και μέλη της International Police Association (I.P.A) από Ισπανία και Ρωσία, καθώς επίσης ο πρωταθλητής Ευρώπης και ένας από τους καλύτερους αθλητές του κόσμου ο Iσπανός Eduardo de Cobos. Επίσης, στους αγώνες συμμετείχαν αρκετά μέλη της I.P.A. από διάφορες πόλεις της Ελλάδος (Ρόδο, Κρήτη, Καρδίτσα, κ.α.).
    Οι Δραμινοί αθλητές (ΣΤΡΑΤΗΡΟΣ Ιωάννης, ΣΑΠΑΝΙΔΗΣ Παναγιώτης, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Παναγιώτης, ΣΤΡΑΤΗΡΟΣ Ηρακλής και ΠΕΝΤΣΑ Άννα), κατέλαβαν στο ομαδικό αγώνισμα τη 2η θέση Πανελλαδικά, ενώ ο Ιωάννης Στρατήρος που ήταν κι ο αρχηγός της αποστολής διακρίθηκε και σε ατομικό επίπεδο στο ίδιο αγώνισμα, καταλαμβάνοντας την 8η θέση ανάμεσα σε 70 αθλητές.
    Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Δήμαρχος Κεντρικών Τζουμέρκων Στρατηγός ε.α. της Ελληνικής Αστυνομίας κ. ΓΑΡΝΕΛΗΣ Μαρίνος. Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Πρόεδρο του Σκοπευτικού Ομίλου Ιωαννίνων (Ο.Π.Σ.Ι. BUDO)   κ. ΣΟΥΜΑΛΕΥΡΗ Κων/νο για την άριστη φιλοξενία, αλλά και την άψογη διοργάνωση των αγώνων.
    Αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια σε όλους τους Δραμινούς αθλητές μας, για το ομαδικό πνεύμα που επέδειξαν και τη σπουδαία διάκριση σε πανελλαδικό επίπεδο, καθώς σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα ζωής του σκοπευτικού συλλόγου, μας έκαναν υπερήφανους, γεμίζοντάς μας ελπίδες για παρόμοιες επιτυχίες στο μέλλον.

Με εκτίμηση
Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

ΣΚΑΡΛΙΟΣ ΜηνάςΔευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΑΓΩΝΑ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

                                                                                       


       
                                                                                                                  Δράμα, 17 Ιουνίου 2015  
                                                                                                                
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
«Συμμετοχή Τ.Δ. Δράμας σε αγώνα για το Κύπελλο Αναβάσεων
και Ταχύτητας Βορείου Ελλάδος 2015»

    Στα πλαίσια των αθλητικών της εκδηλώσεων η Τ.Δ. Δράμας (I.P.A.) της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, συμμετείχε με όχημα που οδηγούσε το μέλος της ΤΑΜΠΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Ιωάννης στην 3η ανάβαση Κορυλόβου Δράμας που πραγματοποιήθηκε το ΣαββατοΚύριακο 6 & 7 Ιουνίου, στα πλαίσια του Κυπέλλου Αναβάσεων και Ταχύτητας Βορείου Ελλάδος για το έτος 2015, υπό την αιγίδα του Δήμου Δράμας και της Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος (Ο.Μ.Α.Ε.).
    Στους αγώνες ανάβασης (3,2 χλμ) Κορυλόβου Δράμας συμμετείχαν συνολικά 24 αγωνιστικά οχήματα από όλη τη Βόρεια Ελλάδα, ενώ ο οδηγός - μέλος μας ΤΑΜΠΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Ιωάννης στην κατηγορία από 0-1400 κ.ε. κατέλαβε την τρίτη (3η) θέση. Τα θερμά μας συγχαρητήρια στο Γιάννη για την επιτυχία του αυτή, αλλά και στον Όμιλο Φίλων Αυτοκίνησης Δράμας (Ο.Φ.Α.Δ.) για την άψογη διοργάνωση και την άριστη φιλοξενία σε όλους τους ανθρώπους του αυτοκινήτου που επισκέφθηκαν την όμορφη πόλη μας και συνέπεσε με το τριήμερο εκδηλώσεων της Δραμοινογνωσίας 2015.   

(Στη φωτογραφία τα μέλη της Τ.Δ. Δράμας (I.P.A.)
αριστερά Ταμπακόπουλος Ιωάννης & δεξιά Κυριαζής Αναστάσιος)

Με ιδιαίτερη εκτίμηση
Για το Δ.Σ.

          Ο Πρόεδρος

             ΣΚΑΡΛΙΟΣ Μηνάς