Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2016

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ Η ΑΠΟΝΟΜΗ TOY ΒΡΑΒΕΙΟΥ "IPA WORLD POLICE PRIZE 2016"

1ο ΒΡΑΒΕΙΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΗΣ Τ.Δ. ΔΡΑΜΑΣ (I.P.A.)
Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016

ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ - ΜΕΛΩΝ IPA ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2017 ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ GIMBORN ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ

ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ GIMBORN ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ
     ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2017

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ GIMBORN

Το Διεθνές Εκπαιδευτικό και Σεμιναριακό Κέντρο της ΙΡΑ, Schloss Gimborn είναι  εκπαιδευτικό ίδρυμα ενηλίκων σε έναν μεσαιωνικό πύργο και ειδυλλιακό περιβάλλον, περιστοιχισμένο από δέντρα και μπροστά σε μια υπέροχη λίμνη μεταξύ Φρανκφούρτης και Κολονίας.
Θεωρείται η «σημαία» της Διεθνούς  Ένωσης Αστυνομικών και έχει ως στόχο να προσφέρει σε αστυνομικούς από όλο τον κόσμο, εργασιακή γνώση σε ένα περιβάλλον συναδελφικότητας και αλληλεγγύης, ενώ ταυτόχρονα συσφίγγουν τις μεταξύ τους σχέσεις και ανταλλάσσουν επαγγελματικές εμπειρίες.
Το πρόγραμμα σεμιναρίων καταρτίζεται κατ’ έτος και συνήθως απαρτίζεται από 36 σεμινάρια καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, διαρκείας πέντε ημερών έκαστο, με θέματα αστυνομικού ενδιαφέροντος. Τα σεμινάρια μπορούν να τα εισηγούνται όλα τα Εθνικά Τμήματα που συμμετέχουν στο θεσμό της ΙΡΑ και πραγματοποιούνται  σε διάφορες γλώσσες. Πολλά δε από αυτά, γίνονται παράλληλα σε δύο γλώσσες. (με παράλληλη μετάφραση.
Σ’ αυτά μπορούν να συμμετάσχουν όλα τα ενεργά μέλη της ΙΡΑ, κατόπιν συνεννοήσεως με το Εθνικό τους Τμήμα.

Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2016

Η I.P.A. ΔΡΑΜΑΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟ 5ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 7Χ7 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ Ν.ΔΡΑΜΑΣ, ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 15 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016 ΤΟ ΠΡΩΪ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΟΥ Α.Π.Κ. ΚΡΑΧΤΙΔΗ ΔΡΑΜΑΣ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΤΙΜΗΣΕΙ ΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΑΞΕΧΑΣΤΟΥ ΚΙ ΑΞΙΑΓΑΠΗΤΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΜΑΣ ''ΒΑΣΙΛΗ ΛΥΡΙΔΗ''.

1η ΝΙΚΗΤΡΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΡΟ.ΚΕ.Κ.Α. ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ

1η ΝΙΚΗΤΡΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΡΟ.ΚΕ.Κ.Α. ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ 5ου ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΥΡΙΔΗΣ
2η ΝΙΚΗΤΡΙΑ ΟΜΑΔΑ - ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΔΟΞΑΣ ΔΡΑΜΑΣ

ΕΚ ΤΩΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΩΝ ΤΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ I.P.A. ΔΡΑΜΑΣ

Ο ΤΑΞΙΑΡΧΟΣ κ. ΚΑΪΠΑΚΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ κ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗ & ΜΕΛΗ ΤΗΣ IPA 
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΡΑΜΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ , ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ IPA ΔΡΑΜΑΣ
ΚΑΙ ΑΞ/ΚΟ ΤΟΥ Τ.Τ. ΔΡΑΜΑΣ

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΤΟΥ Α.Τ. ΔΡΑΜΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΕΝΟΣ ΛΕΠΤΟΥ ΣΙΓΗ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΑΞΕΧΑΣΤΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΜΑΣ ''ΒΑΣΙΛΗ ΛΥΡΙΔΗ'
ΕΝΟΣ ΛΕΠΤΟΥ ΣΙΓΗ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΑΞΕΧΑΣΤΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΜΑΣ ''ΒΑΣΙΛΗ ΛΥΡΙΔΗ''

ΟΜΑΔΑ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΔΡΑΜΑΣ

ΟΜΑΔΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΔΡΑΜΑΣ

ΟΜΑΔΑ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΔΡΑΜΑΣ
ΟΜΑΔΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ

ΟΜΑΔΑ Ο.Π.Κ.Ε. ΔΡΑΜΑΣ

ΟΜΑΔΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΔΟΞΑΤΟΥ
ΟΜΑΔΑ ΠΡΟ.ΚΕ.Κ.Α. ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ

ΟΜΑΔΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΔΡΑΜΑΣ

ΟΜΑΔΑ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ
ΜΕΛΗ I.P.A. ΔΡΑΜΑΣ

ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ - ΣΤΗ ΜΕΣΗ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΛΥΡΙΔΗ ΚΩΝ/ΝΟΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΔΡΑΜΑΣ Κ. ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΥΡΟΣ
                                                     
ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ
«5ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου Αστυνομικών ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΥΡΙΔΗΣ»
   Στα πλαίσια των αθλητικών της εκδηλώσεων η Τ.Δ. Δράμας (I.P.A.) της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών πραγματοποίησε για πέμπτη συνεχή χρονιά με μεγάλη επιτυχία το Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016 το «5ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου 7Χ7 Αστυνομικών», στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Α.Π.Κ. ΚΡΑΧΤΙΔΗ Δράμας, με τη συμμετοχή δέκα (10) ομάδων από όλες τις Αστυνομικές Υπηρεσίες του Νομού Δράμας, αλλά και τη συμμετοχή των ομάδων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Δράμας και των Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών της «ΔΟΞΑΣ ΔΡΑΜΑΣ», εις μνήμην του αξέχαστου και αξιαγάπητου συναδέλφου μας «ΒΑΣΙΛΗ ΛΥΡΙΔΗ».

   Για την ιστορία στον μεγάλο τελικό επικράτησε η ομάδα της Ελληνικής Αστυνομίας του «ΠΡΟ.ΚΕ.Κ.Α» Παρανεστίου, έναντι της ομάδας των Παλαιμάχων «ΔΟΞΑΣ ΔΡΑΜΑΣ», με σκορ 3-0.

   Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Δράμας κ. Χριστόδουλος ΜΑΜΣΑΚΟΣ, ο Διευθυντής της Δ/νσης Αστυνομίας Δράμας, Ταξίαρχος κ. ΚΑΪΠΑΚΗΣ Γεώργιος, ο Υποδ/ντής της Δ.Α. Δράμας Α/Υ΄ κ. ΣΕΡΤΗΣ Αθανάσιος, ο Διοικητής της Π.Υ. Δράμας Αντιπύραρχος κ. ΔΑΔΟΥΔΗΣ Κων/νος, ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Δράμας και Πρόεδρος της I.P.A. Δράμας Α/Α΄ ΣΚΑΡΛΙΟΣ Μηνάς, ο Πρόεδρος της «ΔΟΞΑΣ ΔΡΑΜΑΣ» .κ ΜΠΥΡΟΣ Ιωάννης, καθώς επίσης ο αδερφός και ο γιος του Βασίλη ΛΥΡΙΔΗ, ο τελευταίος των οποίων αγωνίστηκε με την ομάδα της Τροχαίας.
           
   Το Δ.Σ. της Τοπικής Διοίκησης Δράμας (I.P.A.) ευχαριστεί θερμά όλους τους συναδέλφους που αγωνίστηκαν στο τουρνουά, καθώς και όλους όσους με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση.

SERVO PER AMIKECO
(Υπηρετώ δια της Φιλίας)
Για το Δ.Σ.