Κυριακή 22 Μαΐου 2016

1ο Βραβείο Πανελλαδικά στην I.P.A. Δράμας για το κοινωνικό της έργο



Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε από 11 έως 15 Μαΐου 2016 στη Ζάκυνθο το 32ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών με τη συμμετοχή του συνόλου των Τοπικών Διοικήσεων της Χώρας, Ξένων Αντιπροσωπειών, αλλά και παρουσία της Πολιτικής και Φυσικής Ηγεσίας του Σώματος.

   Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου η Επιτροπή Κοινωνικών Θεμάτων του Ελληνικού Τμήματος απένειμε στην Τοπική Διοίκηση Δράμας (I.P.A.) το 1ο βραβείο Πανελλαδικά μεταξύ 51 Τοπικών Διοικήσεων από όλη τη Χώρα, για την εξαίρετη δραστηριότητά της και την κοινωνική προσφορά της, τόσο σε τοπικό, όσο και σε πανελλαδικό επίπεδο.

    Η βράβευση αυτή αποτελεί την ουσιαστική αναγνώριση κι επιβράβευση των εθελοντών αστυνομικώνμελών της I.P.A. Δράμας, οι οποίοι πέραν του αυξημένων υπηρεσιακών υποχρεώσεών τους, με ανιδιοτέλεια κι αγάπη προς το συνάνθρωπο, πραγματοποιούν καθημερινά και εθελοντικά διάφορες κοινωνικές δράσεις, αναδεικνύοντας το ανθρώπινο πρόσωπο του σύγχρονου Έλληνα Αστυνομικού.

    Την Τ.Δ. Δράμας εκπροσώπησαν στο 32ο Πανελλήνιο Συνέδριο ο Πρόεδρος ΣΚΑΡΛΙΟΣ Μηνάς και ο Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ Παύλος.