Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016

ΕΚΔΟΣΗ ΝΕΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ Τ.Δ. ΔΡΑΜΑΣ (I.P.A.) ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 1 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ , ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΩΡΕΣ 10:00 ΕΩΣ 13:00 ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ (Α.Τ. ΔΡΑΜΑΣ - 1ο ΟΡΟΦΟ)



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

«Έκδοση νέου τύπου ταυτότητας για τα μέλη της I.P.A. Δράμας»
Αγαπητοί Συνάδελφοι ,
   Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι για όλα τα μέλη της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών καθιερώθηκε η έκδοση νέου τύπου ταυτότητας μελών I.P.A. (τύπου πιστωτικής κάρτας), η οποία θα ισχύει για δέκα (10) χρόνια. Επειδή η έκδοση των νέων ταυτοτήτων για τα παλιά και νέα μέλη που ξεπερνούν τις 11.000, πραγματοποιείται πανελλαδικά από το Εθνικό Τμήμα της Δ.Ε.Α., από μια συνάδελφο με αυστηρή σειρά προτεραιότητας, γεγονός που σημαίνει αναμονή για μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά και προς αποφυγή οικονομικής επιβάρυνσης των μελών μας με έξοδα φωτογραφιών, αποφασίσαμε ως Δ.Σ. την ομαδική αποστολή αιτήσεων για τα μέλη της Τ.Δ. Δράμας, δίχως την υποβολή σχετικής αίτησης.
  Για το σκοπό αυτό, παρακαλούμε όσα από τα μέλη μας επιθυμούν να λάβουν νέα ταυτότητα μέλους , χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση να προσέλθουν στο γραφείο της I.P.A. Δράμας την Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου κατά τις ώρες 10:00΄ έως 13:00΄ , με πολιτική περιβολή για τη σχετική δήλωση και φωτογράφηση.

SERVO PER AMIKECO
(Υπηρετώ δια της Φιλίας)
                                Για το Δ.Σ. 
                              Ο Πρόεδρος                                                 Ο Γεν. Γραμματέας


            ΣΚΑΡΛΙΟΣ Μηνάς                                     ΣΑΠΑΝΙΔΗΣ Παναγιώτης




Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2016

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟ ΔΡΑΜΑΣ ΣΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΡΟΥΧΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ















«Παράδοση ρούχων για τα παιδιά των προσφύγων
 από το Ειδικό Σχολείο Δράμας»

    Τη Διεύθυνση Αστυνομίας Δράμας επισκέφθηκαν , ενόψει των Αγίων Ημερών των Χριστουγέννων, δεκαέξι (16) μαθητές ΑμεΑ με τους συνοδούς δασκάλους από το Ειδικό Σχολείο Δράμας, προκειμένου να παραδώσουν ρούχα και υποδήματα για τα παιδιά των προσφύγων, ανταποκρινόμενοι στην πανελλαδική προσπάθεια του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας που βρισκότανε σε εξέλιξη.       
     Τα ανωτέρω άτομα υποδέχτηκε στο Μουσειακό Εκθετήριο της Δ/νσης Αστυνομίας Δράμας, εκ μέρους του Αστυνομικού Διευθυντή Δράμας, ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Δράμας και Πρόεδρος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών I.P.A. Δράμας κ. ΣΚΑΡΛΙΟΣ Μηνάς, ο οποίος αφού ευχαρίστησε τους δασκάλους και συνοδούς του Ειδικού Σχολείου, αλλά και το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων για την ευαισθητοποίησή τους, αλλά και την πρωτοβουλία τους αυτή , μοίρασε σε όλα τα παιδιά καπελάκια με το έμβλημα της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, ενώ τους προσφέρθηκαν χυμοί και γλυκά.  
    Τέλος τα παιδιά είχαν τη χαρά να δουν από κοντά και να φωτογραφηθούν με ένστολους αστυνομικούς από διάφορες Υπηρεσίες και την ομάδα Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.), ενώ με τη βοήθεια αστυνομικών μπήκανε σε περιπολικό όχημα και μίλησαν μέσω ασυρμάτου με το τοπικό κέντρο επιχειρήσεων (100). Πραγματικά η χαρά που δώσαμε στα παιδιά αυτά ήτανε αποτυπωμένη στα πρόσωπά τους , η δε αγάπη που εισπράξαμε εκείνη τη στιγμή απλά δεν περιγράφεται με λόγια. Ευχαριστούμε από καρδιάς τους μαθητές, γονείς και δασκάλους του Ειδικού Σχολείου Δράμας για την ουσιαστική επίσκεψή τους στην Υπηρεσία μας και για τις ξεχωριστές στιγμές που μας χάρισαν. 

SERVO PER AMIKECO
(Υπηρετώ δια της φιλίας)
                            Για το Δ.Σ.
                                                        Ο Πρόεδρος                                                  
   
                                                    ΣΚΑΡΛΙΟΣ Μηνάς             

Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2016

ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΓΙΑ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΔΟΞΑ ΒΩΛΑΚΑ & IPA ΔΡΑΜΑΣ ΓΙΑ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΤΕΧΝΗΤΟΥ ΜΕΛΟΥΣ ΑΠΟ 31ΧΡΟΝΟ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΜΑΣ

ΟΜΑΔΕΣ I.P.A. ΔΡΑΜΑΣ (ΜΠΛΕ) ΚΑΙ Γ.Σ. ΔΟΞΑ ΒΩΛΑΚΑ (ΑΣΠΡΑ)

ΒΡΑΒΕΥΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ''ΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ''
Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ/ Τ.Δ. ΔΡΑΜΑΣ (I.P.A.) KAI
 Ο Γ.Σ. ΔΟΞΑ ΒΩΛΑΚΑ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥΣ

ΦΑΣΗ ΑΓΩΝΑ ΣΟΥΤ ΑΠΟ ΠΑΙΚΤΗ ΤΗΣ IPA ΔΡΑΜΑΣ ΛΑΜΠΡΙΔΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
ΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΠΛΑΚΕΤΑ ΩΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΜΑΣ
ΜΕΛΗ ΤΩΝ Δ.Σ. I.P.A. ΔΡΑΜΑΣ - ΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ - Γ.Σ. ΔΟΞΑ ΒΩΛΑΚΑ

ΑΡΙΣΤΕΡΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Τ.Δ. ΔΡΑΜΑΣ (IPA) ΣΚΑΡΛΙΟΣ ΜΗΝΑΣ , ΣΤΗ ΜΕΣΗ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΚΟΥΝΤΟΥΡΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΑΙ ΔΕΞΙΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΟΞΑΣ ΒΩΛΑΚΑ ΜΙΡΚΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ
















                                                                                                    Δράμα, 3 Ιανουαρίου 2016  
                                                  
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Αγώνας Καλαθοσφαίρισης για Φιλανθρωπικό σκοπό»

    Η Τοπική Διοίκηση Δράμας (I.P.A) της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, στα πλαίσια των κοινωνικών της εκδηλώσεων, πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία σε συνεργασία με τον Αθλητικό Πολιτιστικό Σύλλογο ΑμεΑ Ν.Δράμας ΄΄ΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ΄΄ και το Γ.Σ. Δόξα Βώλακα, έναν διαφορετικό αγώνα καλαθοσφαίρισης για φιλανθρωπικό σκοπό, την Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 18:30΄, στο κλειστό αθλητικό κέντρο Βώλακα, μεταξύ της τοπικής ομάδας Δόξα Βώλακα και της ομάδας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών IPA Δράμα.

    Στην κατάμεστη κερκίδα των 150 ατόμων παρευρέθηκαν ακόμη και 15 αθλητές ΑμεΑ μέλη του Συλλόγου ΄΄ΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ΄΄, μεταξύ των οποίων ήτανε και ο 31χρονος αθλητής για τον οποίο πραγματοποιήθηκε ο φιλανθρωπικός αγώνας και ο οποίος μας ευχαρίστησε για την απόκτηση του αθλητικού τεχνητού μέλους και τη δυνατότητα που του δώσαμε να «επιστρέψει στη ζωή» και να ξανατρέξει μετά από τρία χρόνια από το ατύχημα που είχε.

    Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Νευροκοπίου κ. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ Βασίλειος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δράμας κ. ΜΠΛΟΥΧΟΣ Κων/νος, ο Αντιδήμαρχος Δράμας κ. ΣΟΛΑΚΗΣ Άγγελος, ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Δράμας & Πρόεδρος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών/Τ.Δ. Δράμας Α/Α΄ ΣΚΑΡΛΙΟΣ Μηνάς, ο Πρόεδρος του Αθλητικού Πολιτιστικού Συλλόγου ΑμεΑ Ν.Δράμας «ΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ» κ. ΚΟΥΝΤΟΥΡΑΣ Βασίλειος, Η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων «ΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ»  κα. ΤΣΑΠΡΑΖΗ Μαρία, ο Πρόεδρος του Γ.Σ. Δόξα Βώλακα και συνάδελφος κ. ΜΙΡΚΟΥ Γεώργιος.

    Το Δ.Σ. της Τ.Δ. Δράμας (I.P.A.) ευχαριστεί θερμά τους δύο καταξιωμένους στην Α1 Εθνική Κατηγορία Δραμινούς διαιτητές του αγώνα ΜΠΗΤΗ Δημήτριο και ΞΕΝΙΚΑΚΗ Κων/νο, τον γιατρό του αγώνα ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗ Αλέξανδρο, οι οποίοι αφιλοκερδώς και με χαρά προσέφεραν τις πολύτιμες υπηρεσίες τους, τον προπονητή του Συλλόγου «ΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ» κ. ΔΗΒΑΝΙΔΗ Ανέστη, τους αθλητές αστυνομικούς της ομάδας καλαθοσφαίρισης IPA Δράμας και τον προπονητή των δύο ομάδων ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗ Παύλο, συνάδελφο & μέλος του Δ.Σ. της Τ.Δ. Δράμας, όλους όσους συνέβαλαν για την πραγματοποίηση του φιλανθρωπικού αυτού σκοπού και ιδιαίτερα όλους τους αστυνομικούς και πολίτες του Νομού Δράμας που από το υστέρημά τους στήριξαν οικονομικά την προσπάθεια αυτή, με αποτέλεσμα να συγκεντρωθεί το χρηματικό ποσό των 2.000 Ευρώ και να αποκτηθεί τελικά το αθλητικό τεχνητό μέλος από τον 31χρονο συνάνθρωπό μας.

SERVO PER AMIKECO
(Υπηρετώ δια της φιλίας)
                              Για το Δ.Σ.

                           Ο Πρόεδρος                                        Ο Γεν. Γραμματέας

                      ΣΚΑΡΛΙΟΣ Μηνάς                              ΣΑΠΑΝΙΔΗΣ Παναγιώτης