Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΡΑΒΑΚΙΑ ΕΥΧΩΝ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ - ΕΘΙΜΟ ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑΣ
                                                                                                                                     Δράμα, 1 Δεκεμβρίου 2015                           
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Κατασκευή καραβιών από παιδιά στο Αστυνομικό Μέγαρο Δράμας»
    Η Τ.Δ. Δράμας (I.P.A.) της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών στα πλαίσια των πολιτιστικών της δράσεων, πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία, σε συνεργασία με το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού Δράμας, κατασκευή καραβιών με ανακυκλώσιμα υλικά για τα παιδιά των μελών και φίλων της ένωσής μας, το Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015 στο Μουσειακό Εκθετήριο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δράμας, προκειμένου να συμμετέχει στο παραδοσιακό έθιμο της ρίψης αυτοσχέδιων καραβιών στη λίμνη της Αγίας Βαρβάρας πολιούχου της πόλης μας.
    Ευχαριστούμε θερμά όλα τα στελέχη του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού Δράμας, αλλά και τους Εθελοντές Αστυνομικούς της Ένωσής μας, για την τεράστια υπομονή που επέδειξαν, έτσι ώστε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν και ξεπέρασαν τα εκατό, να φύγουν χαρούμενα και περήφανα για τα δημιουργήματά τους (καραβάκια των ευχών).

SERVO PER AMIKECO
(Υπηρετώ δια της Φιλίας)
                          Για το Δ.Σ.

         Ο Πρόεδρος                                                    Ο Γεν. Γραμματέας

          ΣΚΑΡΛΙΟΣ Μηνάς                                        ΣΑΠΑΝΙΔΗΣ Παναγιώτης

Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟΥ I.P.A. ΔΡΑΜΑΣ & ΕΛ.ΑΣ. ''ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗ''

 

 
 ΟΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΗΣΙΜΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟΥ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ/Τ.Δ. ΔΡΑΜΑΣ (I.P.A.) ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΔΡΑΜΑΣ  ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΘΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ & ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΣΤΗΝ ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗ ΔΡΑΜΑΣ ΠΟΥ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΑΠΟ ΠΟΤΕ.
 
ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΥΠΟΔΕΧΘΟΥΜΕ ΤΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ 3ης ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΦΙΛΙΑΣ ΤΟΠΙΚΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ, ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΑΗ ΒΑΣΙΛΗ ΤΗΝ ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗ ΔΡΑΜΑΣ. 
 
ΤΟ ΝΕΟ ΜΑΣ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΟ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗΣ , ΕΝΩ ΜΕ ΤΙΣ ΔΩΡΕΑΝ ΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΟΧΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ , Ν' ΑΝΑΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ Μ' ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΗΝ ΓΕΦΥΡΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ & ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΣΗΜΕΡΑ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ.   

Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2015

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΡΟΥΧΩΝ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

 
Η Τ.Δ. ΔΡΑΜΑΣ (I.P.A.) ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΕΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ Π.Ο.ΣΥ.ΦΥ. ΚΑΙ ΚΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΔΡΑΜΑΣ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΑΥΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑΣ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.

Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΡΟΥΧΩΝ, ΥΠΟΔΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΓΑΛΑΤΑ ΜΑΚΡΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΑΠΟ 15 ΕΩΣ 30 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2015 , ΠΡΩΪΝΕΣ ΩΡΕΣ, ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΔΡΑΜΑΣ.